Mijn naam is Jeroen Vlug, geboren in 1969, getrouwd, 2 kids en woonachtig in Hoeven.
Na mijn schooltijd werkzaam geweest in de recreatie, mede eigenaar geweest van een aantal mooie recreatie bedrijven. In 2018 alles verkocht en na een fijne sabbatical ga ik nu weer ondernemen.
Ik ga mijn passie die ik al sinds 2005 heb volgen, fotografie. En dan nog iets specifieker, automotive fotografie.
In september 2020 ben ik gevraagd door Bart van Oers (BVO Automotive) om eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken om zijn online presentatie op een hoger niveau te krijgen. Ik ben voor BVO Automotive aan de slag gegaan en tot volle tevredenheid is hier een fijne samenwerking uit ontstaan. De reacties op de aangeboden auto’s en ook de verkopen zijn flink gestegen.
Naast BVO Automotive fotografeer ik inmiddels ook voor Schalk Trading Automotive, een autobedrijf wat zich specialiseert in voornamelijk MINI’s en Autobedrijf van Geel in Hoeven.

De opgedane ervaring van de afgelopen tijd heeft mij doen besluiten om weer een onderneming te gaan opstarten, het is heerlijk om van je passie je werk te kunnen maken, de leuke reacties van de opdrachtgevers en ook om te zien dat de door jouw gefotografeerde auto’s snel hun weg naar nieuwe eigenaren vinden.